Home / archiefcentraal / magsino verkozen tot speler van het jaar bij ozc

magsino verkozen tot speler van het jaar bij ozc

Rico Magsino is bij OZC bekroond tot Speler van het Jaar 2011-2012. Traditiegetrouw werd de prijs uitgereikt op de nieuwjaarsreceptie van de Ommer voetbalclub. Ieder jaar kiezen supporters de beste speler van OZC 1, dit jaar alweer voor de 15e keer.

Doelman Rico Magsino ontving de ‘BJ Merjenburgh-bokaal’ uit handen van Wim Merjenburgh, zoon van de oud-OZC bestuurder naar wie de prijs is vernoemd. Magsino bleef met een gemiddeld cijfer van 6,88 naaste concurrenten Redmar Roelofs (6,84) en Floris Buitenhuis (6,53) net voor.

Zijn goede optreden in het vorige seizoen, dat langer duurde dan verwacht vanwege de nacompetitie voor lijfsbehoud in de 2e klasse, leverde de doelman niet alleen het lijfsbehoud op, maar nu dus ook een tweede prijs

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.