lucas opnieuw wereldkampioen met kanarie

Han Lucas van de Vogelvriend uit Dalfsen is wereldkampioen geworden met zijn zelfgekweekte onyx. Het was voor Lucas de tweede wereldtitel in de categorie kanarie zwart wit onyx goud. Diverse leden van de vereniging deden mee aan de wereldshow in het Belgische Hasselt.

De Dalfsenaar is al in het bezit van vele medailles en nationale titels. Deze zijn het gevolg van zijn goede verzorging van en liefde voor de vogels.

H. Mulder behaalde op de kampioenschappen van de N.B.v.V. met een stel Elegant parkieten zilver een mooie tweede plaats. J.E.J. Polhaar behaalde daar met een Maskeramadine wildkleur brons de derde plaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.