Home / archiefcentraal / leven en werken met de seizoenen

leven en werken met de seizoenen

Pieken op het moment dat je bruist van energie en loslaten wanneer je moet bijtanken is een levenskunst. Leven en werken in het ritme van de natuur, houdt in dat jij je agenda en activiteiten aanpast op jouw energiehuishouding.

Odilia Klein Koerkamp en Annemiek Timmerman hebben een vierdelige workshopserie ontwikkeld waarbij je op een inspirerende manier stil staat bij de invloed van kleur en natuur in je dagelijks leven.

Odilia en Annemiek nemen je mee door het jaar 2013. De vier vrijdagmiddagen, waarvan de workshops los van elkaar te volgen zijn, zijn niet alleen een leuke afsluiting van de week. Deze workshops ondersteunen je op een heel ‘eigen-wijze’ om bewust te worden van je eigen energiehuishouding en tot zover mogelijk rekening te houden bij het inplannen van je activiteiten. Zo voorkom je de eventuele voorjaarsmoeheid, winterdip en een overvolle agenda op het moment dat je weinig energie hebt.

Odilia, specialist creatieve communicatie en coach: “Kleuren werken harmoniserend op ons gehele organisme, vergoten onze levensenergie en bevordert hiermee onze gezondheid. We voelen ons vitaler en evenwichtiger en daardoor halen we dieper adem. Onze stofwisseling en bloedsomloop worden gestimuleerd en onze immuniteit versterkt.”

Annemiek is coach en inspirator, ze neemt je mee naar buiten waar je stil staat en ontdekt welke invloed de natuur heeft op je energie. “Buiten zijn geeft je de ruimte om afstand te doen en in contact te komen met je diepste drijfveren. Een frisse neus geeft een heldere geest en zet je met beide benen op de grond.” Werken met kleur en natuur komen op een verrassende en creatieve wijze samen. De workshops zijn niet alleen ontspannen en luchtig, ze zijn ook op een speelse manier informatief en praktisch.

Kleur en natuur zijn elke dag heel dichtbij. Dit maakt dat het effect van de workshops in je leven en werk heel gemakkelijk toepasbaar is.

Inzicht in je energiehuishouding is een eerste stap naar beheren van je eigen agenda. Bewust zijn van datgene wat je energie kost en oplevert, maakt dat je kiest voor wat bij je past, dit geeft evenwicht, plezier en veerkracht.

De workshops worden gehouden op twee gastvrije en natuurlijke gelegen locaties; Pro Elan in Ommen en ‘t Natuurlijk huus in Raalte.

De kosten bedragen 60 euro per persoon per workshop, inclusief koffie/thee en schilder- en tekenmateriaal. Bij aanmelding voor de gehele serie bedragen de kosten 200 euro. Betaling dient vooraf te gebeuren, daarmee is uw aanmelding geldig en uw plek gereserveerd. U kunt zich aanmelden tot en met woensdag 30 januari. Kijk voor meer informatie over de exacte data, locaties en aanmelding op www.tekenpraktijkjupiter.nl of www.inmenstalent.nl of bel met 06 – 48 48 28 46.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.