lampionnenoptocht nieuwleusen op 26 januari

Ook Nieuwleusen viert de verjaardag van Koningin Beatrix. De Oranjevereniging organiseert daarom op zaterdag 26 januari de jaarlijkse lampionnenoptocht. Ook dit jaar hopen we weer op een mooie, grote optocht en hierbij zijn dan ook alle jongens en meisjes uit Nieuwleusen en omstreken uitgenodigd! Natuurlijk mag je ook je vader, moeder, opa of oma meebrengen. Meedoen kost niets.

Het verzamelpunt is dit jaar De Hulstkampen, waar de optocht om 19.00 uur zal beginnen. Hier kun je, vanaf 18.35 uur, je lampion ophalen. Muziekvereniging Crescendo kon de muziek dit jaar niet verzorgen. Muziekvereniging Excelsior uit Dalfsen kan gelukkig invallen, dus zij zorgen voor gezellige muziek.

De route van dit jaar is:

Raiffeisenstraat, Burgemeester Bentinckstraat, Burgemeester Bosch Bruiststraat, Burgemeester Baron van Dedemstraat, Burgemeester van den Grondenstraat, Zandspeur, Gentiaan, Weegbree, Kamille, Burgemeester van Haersoltestraat. Het eindpunt is wederom De Hulstkampen.

De organisatie hoopt wat verlichting te zien langs de route, zoals waxinelichtjes of vuurkorven.Het kan zijn dat de optocht door slechte weersomstandigheden niet door kan gaan. Kijk daarom voor het laatste nieuws op www.oranjevereniging-nieuwleusen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.