lampionnenoptocht dalfsen op 31 januari

Traditiegetrouw vindt de lampionnenoptocht in Dalfsen op donderdag 31 januari plaats. Het is inmiddels uitgegroeid tot een goed bezochte en gezellige wandeling. Alle kinderen kunnen hieraan deelnemen, er is geen opgave vooraf nodig. De optocht start om 19.00 uur bij de Trefkoele en zal begeleid worden door muziek van Excelsior. Na afloop zal er voor alle deelnemende kinderen nog een kleine traktatie zijn. “Hopelijk zullen de komende dagen veel kinderen een mooie lampion maken of uitzoeken om deze mee te kunnen nemen tijdens de optocht”, aldus de organisatie.

Meer informatie over de lampionnenoptocht is te vinden op www.oranjeverenigingdalfsen.nl

Route van de lampionnenoptocht (geschatte duur 45 minuten): Trefkoele – Ruigedoornstraat – Prins Bernhardstraat – Irenestraat – Beatrixstraat – Ruitenborghstraat – Pastoriestraat – Nieuwe Uitleg – Ter Culenstraat – Van Tydencampstraat – Trefkoele

Op de website staat ook meer informatie over de andere activiteiten van de Oranjevereniging Dalfsen. De Oranjevereniging is tevens te volgen op Twitter via @OranjevDalfsen. Dit jaar zullen de activiteiten van 27 tot en met 30 april plaatsvinden op het nieuwe evenemententerrein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.