Home / archiefcentraal / koningin ontroert overeniging nieuwleusen

koningin ontroert overeniging nieuwleusen

Het nieuws over de naderende troonswisseling verandert weinig aan het programma voor Koninginnedag in Nieuwleusen. “De voorbereidingen voor gaan in principe gewoon verder,” zo laat de Oranjevereniging weten. “Uiteraard gaan we voor volgend jaar de plannen aanpassen aan de nieuwe datum.” Over hoe de ‘bijzondere gebeurtenis’ van het aftreden van Beatrix onderdeel kan worden van de Koninginnedagviering wordt nog overlegd.

De vereniging is erg tevreden over koningin Beatrix al die jaren haar taak heeft vervuld. “Ook wij waren ontroerd door haar toespraak. We bedanken haar dan ook voor haar koningschap de afgelopen 33 jaar en verwachten dat Willem Alexander het net zo goed, op zijn eigen manier, gaat vervullen.”

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.