koningin ontroert overeniging nieuwleusen

Het nieuws over de naderende troonswisseling verandert weinig aan het programma voor Koninginnedag in Nieuwleusen. “De voorbereidingen voor gaan in principe gewoon verder,” zo laat de Oranjevereniging weten. “Uiteraard gaan we voor volgend jaar de plannen aanpassen aan de nieuwe datum.” Over hoe de ‘bijzondere gebeurtenis’ van het aftreden van Beatrix onderdeel kan worden van de Koninginnedagviering wordt nog overlegd.

De vereniging is erg tevreden over koningin Beatrix al die jaren haar taak heeft vervuld. “Ook wij waren ontroerd door haar toespraak. We bedanken haar dan ook voor haar koningschap de afgelopen 33 jaar en verwachten dat Willem Alexander het net zo goed, op zijn eigen manier, gaat vervullen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.