knallende ballonnen bij opening t kloetje

Met het stukprikken van een groot aantal ballonnen werd carnavalswinkeltje ’t Kloetje in Dedemsvaart vrijdagavond om 19.00 uur geopend door Jeugdprins Kyle I. De Jeugdprins werd geassisteerd door Jeugdadjudant Paul en Adjudant Eric. Prins Jan III was in verband met familieomstandigheden afwezig.

De carnavalswinkel wordt geëxploiteerd door de jeugdcommissie van de Dedemsvaartse carnavalsvereniging.

Kort voor de openingshandeling sprak voorzitter Harry Hulleman de aanwezigen toe. “Ook dit jaar was het weer moeilijk voor de jeugdcommissie om een mooie plek voor het carnavalswinkeltje te vinden. Maar ook dit keer is de commissie er weer in geslaagd. Wij zijn de heer Alex Reiling veel dank verschuldigd voor het beschikbaar stellen van deze mooie ruimte.”

’t Kloetje is dit jaar gevestigd op het adres Moerheimstraat 4A. De winkel beschikt over een ruim assortiment carnavalskleding, kielen en andere feestattributen. Voorzitter Hulleman: “Dit jaar is er een iets andere opzet van de winkel. Wij hebben nu meer ‘hebbedingetjes’ in de verenigingskleuren op voorraad.”

Na het openingsweekend is ’t Kloetje geopend op woensdagmiddag 23 januari, vrijdag 25 januari, zaterdag 26 januari, woensdag 30 januari en donderdag 31 en vrijdag 1 februari, zaterdag 2 februari en van woensdag 6 tot en met zaterdag 9 februari.

De opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan het jeugdcarnaval in Dedemsvaart (Kloetendonk).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.