Home / archiefcentraal / joey van den berg per direct naar heerenveen

joey van den berg per direct naar heerenveen

PEC Zwolle-aanvoerder Joey van den Berg vertrekt per direct naar sc Heerenveen. PEC Zwolle heeft overeenstemming bereikt met sc Heerenveen over een directe overgang van de middenvelder. Het contract van Van den Berg liep na dit seizoen af. De speler tekent een contract voor drieënhalf jaar.

Technisch directeur van PEC Zwolle Gerard Nijkamp betreurt het vertrek: ,,Joey is de afgelopen seizoenen uitgegroeid tot een dragende speler. Het afgelopen seizoen speelde hij een grote rol in het behalen van het kampioenschap. Hij heeft het in Zwolle geweldig gedaan!”

In totaal speelde Van den Berg 73 wedstrijden voor de Zwolse club, waarin hij vijftien keer wist te scoren. Dit seizoen verscheen Van den Berg in zestien officiële wedstrijden binnen de lijnen. PEC Zwolle bedankt Joey van den Berg voor zijn inzet de afgelopen seizoenen en wenst hem veel succes.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.