Home / archiefcentraal / jaap stam aan de slag bij ajax

jaap stam aan de slag bij ajax

Stam maakte onlangs bekend na dit seizoen te zullen vertrekken bij PEC Zwolle, waar hij nu nog assistent is van hoofdtrainer Art Langeler, die eveneens heeft laten weten aan het eind van deze jaargang te zullen stoppen bij de Zwollenaren.

Stam zal bij Ajax betrokken worden bij zowel de jeugd, de beloften als het eerste elftal van Ajax. De voormalige topverdediger zal zich naast zijn rol als assistent van hoofdtrainer Frank de Boer vooral richten op de defensieve trainingen.

Afgelopen zomer wees Stam een baan bij Ajax nog af, omdat hij niet voldoende verantwoordelijkheden kreeg. De veertigjarige Kampenaar, die samen met Frank de Boer een verdedigingsduo vormde in het Nederlands elftal, zag de functie van assistent-trainer bij Zwolle destijds als een betere stap voor zijn ontwikkeling als oefenmeester.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.