isala houdt rekening met schaatsdrukte

De spoedeisende hulp van Isala Klinieken houdt rekening met extra drukte aanstaand weekend. Dat komt door de schaatstochten komend weekend mogelijk gehouden worden. Er vallen daardoor vaak ‘schaatsslachtoffers’.

Om de te verwachten drukte aan te kunnen, wordt een extra gipsverbandmeester als achterwacht ingeregeld. “Bovendien geldt voor onze spoedeisende hulp standaard dat als er extra drukte ontstaat er via een belboom extra personeel wordt opgeroepen,” vertelt Astrid Nauta van Isala Klinieken.

De afgelopen dagen heeft de spoedeisende hulp het niet drukker gehad dan normaal, ondanks de sneeuwval. Datzelfde geldt voor de spoedeisende hulp van het Deventer Ziekenhuis, die hadden ook geen extra toeloop door valpartijen. “Wellicht dat mensen erop berekend zijn,” stelt Rob van Putten van het DZ.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.