Home / archiefcentraal / ijs nieuwleusen te slecht

ijs nieuwleusen te slecht

Het ijs op de ijsbaan in Nieuwleusen is te slecht om de baan open te laten gaan, vertelt voorzitter Job van den Bergh. “Gisteren is geprobeerd te dweilen, dat is aan de kant gelukt, maar verder was het ijs te dun.” De nachtvorst blijft achter, waardoor het ijs niet voldoende kwaliteit heeft om met veel mensen op te schaatsen. “We hebben nog een paar flinke nachtvorsten nodig. We hopen op de vorst die voorspeld is.” Een voorspelling voor wanneer de baan open gaat, doet Van den Bergh niet: “Dat gaan we per dag bekijken.”

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.