huurders doneren 250 euro aan goede doelen

Vanuit de sociale betrokkenheid bij de lokale samenleving, geeft de Stichting Huurdersbelangen Hardenberg jaarlijks een bedrag aan een goed doel. Dit jaar waren er twee gelukkige organisaties, te weten de Stichting Paardrijden Gehandicapten Hardenberg en het steunpunt Hardenberg van de Voedselbank.

Zaterdag 22 december overhandigde voorzitter Ruud Moison in de manege aan de Hoogenweg namens de SHH een cheque van 250 euro aan SPGH voorzitter Arie van Tolij. Hij was heel blij met de gift en gaf aan dat die gift zeker goed besteed zal worden.

Een kleine week later overhandigde Moison een cheque van 250 aan Jan Eggens. Hij is voorzitter van de door vrijwilligers gerunde Voedselbank Hardenberg. Het ontvangen geld kan de Voedselbank goed gebruiken voor de aanschaf van onder meer een diepvriezer. Elke twee weken worden via de uitgiftepunten Hardenberg, Ommen en Dedemsvaart van de Voedselbank bijna 160 voedselpakketten uitgereikt.