humor met twente plat in carrousel

Met een nieuwe voorstelling toert het populaire humorgezelschap Twente Plat dit theaterseizoen door Oost- Nederland. Met een mix van doldwaze conferences, knotsgekke sketches en heerlijke liedjes doet Twente Plat een aanslag op de lachspieren en houdt het haar publiek ruim twee en een half uur lang op het puntje van de stoel. En er is goed nieuws voor de vele liefhebbers van de streekhumor, want op vrijdag 25 januari komt Twente Plat weer naar Ommen. De groep is evenals voorgaande jaren te zien in Theater Carrousel.

Al jarenlang heeft Twente Plat patent op de originele, onvervalste Twentse humor. Hoofdbestanddeel is en blijft daarbij natuurlijk de heerlijke, doldwaze conference, zoals we die van oudsher kennen van feesten en partijen. Een al zeer oude kunstvorm, die door de enthousiaste medewerkers van het programma tot kunst is verheven. Niet voor niets is Twente Plat uitgegroeid tot de toonaangevende groep op het gebied van de Twentse streekhumor.

In hun gloednieuwe voorstelling maken de Twentse humoristen hun faam opnieuw helemaal waar en bezorgen de bezoekers een onvergetelijke en oergezellige avond uit. Ook dit keer passeren alle succesvolle typetjes van de afgelopen jaren weer de revue. Hendurk en Geessie vergelijken op dolkomische wijze de tijd van vroeger met die van nu, Tinus van Tuundorp gaat bij de brandweer, Mans gaat in de beveiliging en Aaltje en Trijntje hebben weer heel wat te kletsen over ‘oude kerels en kleine kinderen’. Het programma wordt natuurlijk ook dit seizoen weer afgewisseld met een handvol comedy-acts, waarin de groep nog veel meer van haar veelzijdige talent laat zien.

Twente Plat bezorgt het publiek met haar nieuwe voorstelling een bijzondere avond uit, waar de lachspieren het zwaar te verduren krijgen. Op vrijdag 25 januari is de groep te zien in Theater Carrousel, van Reeuwijkstraat 5, Ommen. De entreekaarten voor deze oergezellige avond zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij Boekhandel Bruna, Kruisstraat 3, Ommen, telefoon 0529 451737.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.