hondenwedstrijden in diamanthal

De Diamanthal in Balkbrug is dit winterseizoen weer de thuisbasis van een serie hondenbehendigheids wedstrijden. In totaal worden er zes wedstrijden gehouden.

De organisatie berust bij de “Totte Bello Agility “club uit Hoogeveen. De eerste drie wedstrijden waren zeer succesvol, er volgen nu nog drie wedstrijden en ook nu is de belangstelling van de honden bezitters weer zeer groot.

De Diamanthal leent zich bijzonder goed voor deze sport, mede vanwege de bereikbaarheid, en de geboden faciliteiten.

Zondag 3 februari is de volgende wedstrijd, daarna nog 17 februari en 10 maart. In drie verschillende ringen, strijden de honden, van diverse rassen en groottes, in verschillende klassen om de prijzen. Er zijn drie parcoursen uitgezet met verschillende hindernissen, die zo snel mogelijk en foutloos moeten worden afgelegd. Voor het publiek is het een lust voor het oog, de hond met zijn baas of bazin, fanatiek op de baan in actie te zien. De wedstrijd begint om 9 uur, en duurt tot het eind van de middag.

De entree is gratis. www.diamanthal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.