hilbert van der duim bij avond lpo

Op uitnodiging van de LPO komt Hilbert van der Duim op 21 januari naar Ommen. Hij zal één van de sprekers zijn tijdens de politieke avond in Jipp’s Pub.

Hilbert van der Duim is vooral bekend als schaatser. Met 2 wereldtitels en 2 europese titels is het een van de succesvolste schaatsers van Nederland. Wat minder bekend is, is het feit dat hij jaren in de gemeenteraad van Assen heeft gezeten voor de lokale partij Assen (PLOP).

Begonnen als lijstduwer kwam hij, door veel voorkeurstemmen, in de raad en daar heeft hij het nodige bereikt. Aan de hand van een aantal beelden zal hij de successen en het belang van lokale politieke partijen toelichten.

Voldoende reden voor de LPO om hem te vragen als spreker op te treden tijdens de politieke avond. Het thema voor deze avond is “Het belang van lokale politiek”. Wie daar ook over mee kan praten is Fons Zinken. Hij is al jarenlang actief binnen de VPPG, de overkoepelende organisatie voor lokale politieke partijen en lid van de PNL (Partij Nieuw Limburg).. Hij zal vanuit zijn ervaring aangeven hoe belangrijk een lokale politieke partij kan zijn voor een gemeenschap.

Vanaf 19.30 uur is iedere inwoner van de gemeente Ommen uitgenodigd om deze avond bij te wonen. Na ontvangst met koffie begint het programma om 20.00 uur en zal tot ongeveer 22.00 uur duren. Na die tijd is er nog een informele bijeenkomst om na te praten en kennis te maken met de fractie en het bestuur van de LPO. Aanmelden vooraf is niet nodig en de avond is vrij toegankelijk. Jipp’s Pub is te vinden aan de Brugstraat 30, in het centrum van Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.