het holland koor zingt in ommen

Een deel van het Holland-Koor is zaterdag 9 februari in Ommen om een concert te geven in de gereformeerde kerk aan de Bouwstraat 17. Aanvang: 17.00 uur. De muzikale leiding van het Holland-Koor is in de ervaren handen van dirigent Jan Quintus Zwart, bijgestaan door Maurice van Dijk, trompet, Jorrit Woudt, piano en Ronald IJmker, orgel. Meditatie: ds. Theo Niemeijer uit Enschede.

Het Holland-Koor is met ruim 700 leden het grootste christelijke koor in Nederland en misschien ook wel van Europa. Het voornaamste doel van het koor is om te zingen tot eer van God en het bemoedigen van het Joodse volk.

De repetities van het Holland-Koor zijn eens in de drie weken in Voorthuizen, Goes en Hoogeveen. De koorleden komen uit het hele land. Misschien dat je door dit concert enthousiast wordt om mee te doen in deze ‘zangfamilie’, hartelijk welkom om eens een repetitie mee te maken:

In de gereformeerd kerk aan de Koninginnelaan in Voorthuizen,

In de Oosterkerk aan de Leeuweriklaan 35 in Hoogeveen of

In de Maranathakerk, aan de Bergweg in Goes.

De repetities beginnen om 10.00 uur. Zie de website voor de exacte data.

In het verleden heeft het Holland-Koor reizen gemaakt naar landen als Canada, Amerika, Duitsland, Engeland, Schotland, Noorwegen en Tsjechië. Een deel van het koor heeft in 2007 een concertreis door Zuid-Afrika gemaakt. Israël is natuurlijk meerdere malen bezocht, het laatst in april 2011. In 2015 staat Israel weer op het programma, dan om het 25-jarig bestaan van het koor te vieren. Er zijn meerdere cd’s van het Holland-Koor verschenen. De laatste cd is van afgelopen december: ‘Er is een God, Die hoort’

De toegang tot het concert is vrij, wel is er een collecte voor een project in Israël.

Nadere informatie is te krijgen via: info@hollandkoor.nl, 06-23768078 of per post St. Holland-Koor, Postbus 279, 3860 AG Nijkerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.