herschrijf een brief van de gemeente

De gemeente Dalfsen vraagt haar inwoners om gemeentelijke brieven te herschrijven. De vierde en laatste brief is inmiddels geplaatst op www.dalfsen.nl/schrijfmee. De gemeente gaat de suggesties van de deelnemers gebruiken om de brieven te herschrijven; onder de deelnemers wordt een e-reader verloot.

De vele brieven die de gemeente dagelijks verstuurt, moeten duidelijk zijn. Begrijpen de inwoners wat er in de brieven stat, of wordt er teveel vaktaal gebruikt?

Inwoners krijgen twee weken de tijd om de brief te herschrjiven. Het resultaat, de nieuwe brief, wordt op de website geplaatst.

Inwoners kunnen de brief mailen naar communicatie@dalfsen.nl Zet in het onderwerp: Schrijf Mee! Brieven kunnen ook per post worden verstuurd naar: Gemeente Dalfsen, t.a.v. team Communicatie, Antwoordnummer 822, 7700 VK in Dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.