Home / archiefcentraal / heren flash wachten nog op eerste winst 2013

heren flash wachten nog op eerste winst 2013

Afgelopen zaterdag stond voor de heren van Flash de thuiswedstrijd tegen het tweede team van Kangeroe uit Hardenberg op het programma. Waar in de eerst seizoenshelft verschil tussen beide teams nog te groot was, ontstond nu een spannende wedstrijd waarin uiteindelijk Kangeroe toch aan het langste eind trok.

De heren van Flash zijn nog steeds op zoek naar de eerste overwinning in 2013 en leken aanvankelijk goed op weg. Na een wat zenuwachtig begin waarin aan beide kanten veel onnodige servicefouten werden gemaakt, kreeg Flash gaandeweg de eerste set de overhand en wist deze set met 25-23 te winnen. Het goede gevoel werd meegenomen naar de tweede set waarin Flash zowel aanvallend als blokkerend de heren van Kangeroe de baas was. Deze set ging met 25-18 naar Flash.

Met deze 2-0 voorspong voor Flash besloot de coach van Kangeroe een wisseling aan te brengen in de spelverdeling en diagonaalpositie. Er ontstond ineens een andere wedstrijd waarin Flash de passers van Kangeroe niet meer voldoende onder druk kon houden. Met name de middenaanval van Kangeroe begon als een trein te lopen. De derde set ging met een duidelijk verschil van zes punten naar Kangeroe (19-25). In de vierde set herpakten de heren van Flash zich aanvankelijk enigszins, maar ook deze set ging naar Kangeroe met 20-25. Ondank dat Flash een behoorlijk niveau wist vast te houden en zelfs met een voorspong van 2 punten mocht wisselen in de vijfde set, was het Kangeroe dat uiteindelijk de vijfde set en dus de wedstrijd naar zich toe wist te trekken.

Volgende week staat de ontmoeting met de koploper in de promotieklasse Donitas uit Groningen op het programma. Tussendoor spelen de heren nog voor een plaats in de kwartfinale van de beker op dinsdagavond in Stadskanaal tegen het eerste herenteam van Tyfoon.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.