Home / archiefcentraal / herberg de klomp geeft muzikanten een kans

herberg de klomp geeft muzikanten een kans

Herberg de Klomp in Vilsteren wil studenten van het Zwolse conservatorium ArtEZ een kans geven zich aan een groter publiek te presenteren en zich te bekwamen in optreden. Daarom is er voor liefhebbers van klassieke muziek én lekker eten dit jaar elke eerste vrijdag van de maand een muziekdiner in het restaurant van dit sfeervolle etablissement.

Tijdens het diner wordt tussen de gangen door een optreden verzorgd door klassiek geschoolde musici. Niet alleen klassieke muziek komt aan bod, maar ook jazz en repertoire uit musicals. Het spits wordt komende vrijdag, 1 februari, afgebeten door een trio: Franziska Griffin, piano, Wietske Tilma, fluit en Zoë Hemmes, sopraan. Over de te spelen stukken wordt achtergrondinformatie gegeven.

De eigenaren van de Klomp, Gert-Jan van Lochem en Iris van der Lichte zijn blij met deze artistieke aanvulling in hun bedrijf. Iris: “We hebben vrijwel altijd schilderijen aan de wand hangen en keramiek staan van regionale kunstenaars. We vinden het leuk anderen een kans te geven zich voor te stellen aan onze gasten. En er wordt ook regelmatig iets verkocht, dus blijkbaar vinden onze gasten het ook leuk. We gaan ervan uit, dat ze muzikale avonden ook waarderen.”

Speciaal voor de avonden is er door chef-kok Bert Halma een viergangendiner samengesteld. De avond begint om 18.30 uur en reserveren is verplicht. Informatie: info@herbergdeklomp.nl of 0529-45 90 00

Lees ook

Vilsteren moet het hoofd buigen voor Epse

EPSE – Met een zwaarbevochten ‘bloed, zweet en tranenoverwinning’ op Mariënheem in de pocket reisde …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.