Home / archiefcentraal / grote opkomst bij jubileumviering pcob

grote opkomst bij jubileumviering pcob

Het was zaterdag 19 januari op de dag af 25 jaar geleden dat de afdeling Ommen van de Protestants Christelijke Ouderenbond (PCOB) werd opgericht. Dat werd gevierd.

Afdelingsvoorzitter Henk Schuurhuis heette de ongeveer 160 aanwezigen welkom. Vervolgens werd het woord gevoerd door de heer Okke Pol, vice voorzitter van het landelijk PCOB-bestuur. Hij roemde de afdeling Ommen als een robuuste afdeling met een sterke inbreng. Namens het gemeentebestuur sprak Wethouder Ko Scheele een gelukwens uit. Hij noemde de goede verstandhouding met het gemeentebestuur.

Verder werd de jubileumviering opgeluisterd door het duo Henk en Janny uut de Sluis. Met rijm en met liedjes ging het er vrolijk aan toe en werden de verschillen tussen man en vrouw en de ouder wordende mens humoristisch naar voren gebracht. Dit had veel lachsalvo s van de aanwezigen tot gevolg. Aan het eind van de middag was er samenzang van Opwekkingsliederen in de kerkzaal, wat bijzonder in de smaak is gevallen.

De viering werd afgesloten met een uitgebreide koffietafel met alles er op en er aan. Ongeveer 135 leden hebben hier aan deel genomen. De bond ziet dankbaar terug op een geslaagde jubileumviering.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.