groninger nieuwe trainer hhc hardenberg

Met ingang van volgend seizoen heeft HHC Hardenberg een nieuwe hoofdcoach in de persoon van Marcel Groninger.

Hij is de opvolger van Ted Verdonkschot, die naar Quick Boys vertrekt. De 42-jarige inwoner van Eelderwolde is thans coach van Be Quick 1887 uit Groningen. Bij de zondaghoofdklasser C is hij bezig aan zijn zesde seizoen. Met Be Quick 1887 klopte hij diverse keren aan de poort van de topklasse zondag.

Marcel Groninger, die de cursus coach betaald voetbal volgt, was zelf als speler actief voor GRC Groningen, FC Groningen, SC Gronitas, Appingedam en Achilles ’94. Voorts loopt hij stage bij FC Groningen waar hij onderdeel is van de technische staf van de eerste selectie van de eredivisieclub.

Voorzitter Louis Breukelman is bijzonder content met de komst van Marcel Groninger, die een contract voor een jaar tekende. “Wij hebben als bestuur bewust gezocht naar een coach, die past binnen de filosofie, de cultuur en de sfeer van de vereniging. Marcel heeft daarnaast ook nog eens een goed gevoel voor humor. Iets dat ook binnen de cultuur van HHC past. Daarom denken wij die kenmerken en kwaliteiten bij Marcel Groninger te hebben aangetroffen. Wij als bestuur, technische staf en spelers zijn verheugd met de komst van de nieuwe trainer.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.