golf4vechtgenotenhuis toernooi op 27 mei

Het Golf4Vechtgenoten toernooi is een jaarlijks terugkomend evenement voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer en voor degenen die nog nooit gegolfd hebben. Het is een dag voor iedereen die zich aangesproken voelt bij de doelstelling van het Vechtgenotenhuis en daaraan wil bijdragen op welke manier dan ook. Dit jaar wordt het toernooi gehouden op 27 mei. Vanaf 11.00 uur zal in verschillende flights in een 18 holes-wedstrijd de absolute winnaar worden bepaald. Voor de beginnende golfers is er een clinic georganiseerd met daarbij ook een wedstrijdelement.

Deelname aan het toernooi staat open voor iedereen. Inschrijven kan als als individuele deelnemer of als flight van 3 personen, de vierde persoon is een bekende Nederlander en wordt door het Vechtgenotenhuis aan de flight toegevoegd. Hoe leuk zal het zijn om een keer te golfen met Klaas Wilting, Inge Diepman, Willem van Hanegem, Aristakes of Marcel Maijer of een van de vele andere bekende Nederlanders die meedoen.

De kosten voor deelname bij individuele inschrijving bedragen 333,00 euro per persoon en inschrijving per flight van 3 personen kost 999 euro. Deelnemers zonder gvb die willen meedoen aan de clinic betalen per persoon 199 euro. Uiteraard zijn deze prijzen inclusief het hele dagprogramma.

Het programma voor de golfdag is als volgt:

11.00 uur Ontvangst met koffie/thee en lekkernij, tevens gelegenheid tot inslaan

12.00 uur Welkomstwoord en officiële opening door (prominente gast)

12.10 uur Toelichting voorzitter Stichting Vrienden van het Vechtgenotenhuis

12.15 uur Start van de wedstrijd, wedstrijdspelers gaan met lunchpakket de baan in.

12.45 uur Start clinic op de driving range

17.00 uur Einde sportieve gedeelte, gelegenheid tot opfrissen en genieten van drankje

18.00 uur Culinair gedeelte

19.30 uur Veiling en prijsuitreiking

22.00 uur Einde Golf4Vechtgenoten toernooi

De wedstrijd zal gespeeld worden over 18 holes en de wedstrijdvorm is individueel stableford. Er zal gespeeld worden in meerdere handicap-categorieën en er zullen tevens prijzen beschikbaar gesteld worden voor onder andere de beste flight, de neary en de longest.

Na de wedstrijd en de clinic is er ruimte voor napraten en culinair genieten. Zodra het dessert is afgeruimd, zal er een veiling plaatsvinden die op ludieke wijze door een hele bijzondere veilingmeester zal worden gepresenteerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.