fruitig nieuws voor digitale wijnschenker

Wie via een website een fles wijn kiest als (relatie)geschenk, neemt vaak een gok. Want: is dit wel de wijn die de ontvanger graag drinkt? Lisette Groeneveld van BubbelsenWijnen.nl herkende het probleem. En vond de oplossing. Door samenwerking met lokale wijnwinkels maken haar klanten online gebruik van de kennis van de vinoloog. Aan de hand van opgegeven wensen (wijn of bubbels, prijs, type, smaaksamenstelling) selecteert hij de best passende wijn, zorgt voor een feestelijke verpakking en bezorgt het cadeau, met een digitale groet van de afzender, veelal persoonlijk bij de ontvanger. Kortom, fruitig nieuws voor digitale wijnschenkers.

De aangesloten wijnwinkels zijn enthousiast over het initiatief van BubbelsenWijnen.nl. Johan van der Beek van Wijnhandel Van der Beek in Ommen doet graag mee. Hij zegt: “Het is echt een toegevoegde waarde om een fles wijn of bubbels via deze website cadeau te geven! Wij zijn trots om met BubbelsenWijnen.nl te mogen werken, omdat zij het vertrouwen in ons hebben om een onderscheidend cadeau te kunnen selecteren en de kwaliteit ten alle tijde te kunnen waarborgen. Mocht u een mooie fles wijn met een extra waarde willen schenken dan is een fles van BubbelsenWijnen.nl de ideale oplossing”.

BubbelsenWijnen.nl laat op haar website niets aan het toeval over. Oprichtster Lisette Groeneveld: “Wij vermelden met opzet geen wijnen, maar laten juist de vinoloog aan de hand van de opgegeven wensen bepalen welke wijn uit zijn assortiment daar het best bij past. Door de digitale boodschap die via een QR-code op het halslabel aan de fles wordt meegestuurd, zijn er meer mogelijkheden om de boodschap vorm te geven. Niet alleen een tekst, maar het is ook mogelijk om een foto of filmpje toe te voegen. Zo ontvangen familie, vrienden en relaties niet alleen een perfect cadeau, maar ook nog eens een zeer persoonlijke groet.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.