Home / archiefcentraal / flashdames pakken volle punten

flashdames pakken volle punten

Het eerste damesteam van Flash speelde zaterdag 26 januari in Zuidlaren tegen Ritola. Ze kregen de opdracht mee om vooral de concentratie gedurende de wedstrijd vast te blijven houden, maar vanaf het begin van de wedstrijd bood Ritola weerstand.

De eerste twee sets werden moeizaam gewonnen met 18-25 en 20-25. De derde set kwamen de dames wat beter op gang aan het begin van de set en wonnen deze met 11-25. De laatste set pakte Ritola veel punten mee en eindigde de set in 21-25.

Trainer/coach Boy Soentpiet vond dat de eigen serves veel steun opleverde. Flash dames 1 staat daarmee strak achter de koploper in de competitie. Volgende week komen de dames uit Exloo op bezoek om 18.00.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.