Home / archiefcentraal / feest bij jaarlijkse dropping sv dalfsen

feest bij jaarlijkse dropping sv dalfsen

Al weken kan er op Sportpark Gerner niet worden gevoetbald, maar de jaarlijkse dropping van SV Dalfsen laat zich niet tegenhouden door een dooiaanval of halve meter sneeuw. Plaats van handeling was zoals gebruikelijk de kantine van SV Dalfsen die speciaal voor deze activiteit extra gezellig was ingericht.

Het thema van de dropping was dit jaar de ‘Helden van Weleer’. De deelnemers moesten na het aanmelden direct plaatsnemen in een gereedstaande transportbus waarna men nabij de stuw in Vilsteren werd gedropt. Het enige aanknooppunt waren rood-wit gekleurde linten welke de route markeerden. Onderweg moesten diverse vragen worden beantwoorden en werd een vijftal bemande posten aangedaan.

Er was een grote variëteit aan opdrachten; een race met een grote opblaasbal, spijkerslaan, eier gooien op antihelden en flesvoetbal. Uiteraard ontbrak de ‘Mystery Guest’ dit jaar niet, menig team had moeite om veteraan en duivenliefhebber Nico Klumper te ontmaskeren. Ook de inwendige mens werd niet vergeten, de deelnemers werden getrakteerd op warme Snert die vakkundig werd geserveerd door voorzitter Jos Ramaker. Na een stevige wandeling kwam men weer uit in de kantine waar een eindspel wachtte. Ondertussen werd het Rad van Avontuur gedraaid en gingen de hapjes rond.

Omstreeks middernacht werden de winnaars bekend gemaakt, voor de tweede keer op rij ging de ‘Nachtspiegel’ dit jaar naar het team van de Buut’n Bukkums. Na de prijsuitreiking volgde nog een woordje namens het bestuur van SV Dalfsen waarbij de organisatie hartelijk bedankt werd voor hun diensten. Vervolgens werd er nog volop gefeest tot in de late uurtjes.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.