expositie in gemeentehuis dalfsen

Anita Los – Lohuis exposeert van 11 januari tot en met 19 februari met speksteen en schilderijen in het gemeentehuis van Dalfsen.

Los-Lohuis houdt van veel kleur in haar schilderijen en gebruikt ook graag collagemateriaal. Haar

inspiratie haalt ze uit de natuur, zoals het IJssellandschap bij Zwolle waar zij is geboren en waar ze ook woont. Los-Lohuis vindt het prachtig te fantaseren met lijnen en vormen en zo ontstaan haar werken. Naast acrylverf gebruikt ze steeds meer olieverf. Ze is begonnen met workshops in de schildergroep Assortie in het Wijkcentrum Zwolle-Zuid. Daarna heeft ze 9 jaar les gehad op De vrije academie voor beeldende kunsten te Nunspeet. Sinds september 2012 werkt ze in het atelier van Erwin van der Worp in Zwolle.

Met veel plezier volgt ze workshops speksteen bij Lammy Ruiters. Ze laat zich leiden door de vormen en de kleur van de steen. De expositie is te bewonderen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

De openingstijden van het gemeentehuis zijn maandag van 8.30 uur tot 19.00 uur en dinsdag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 15.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.