drukbezocht oliebollentoernooi 2013

Met het enerverende oliebollentoernooi ging Hockeyclub Dalfsen zaterdag januari feestelijk het jaar 2013 in. Tientallen teams van ouders, kinderen, veteranen en van iedereen die maar mee wilde spelen streden om de eretitel Oliebollenwinnaar 2013.

Bij de start mengden zich de eerste sneeuwvlokjes met de poedersuiker voor de oliebollen. Maar al snel brak er een heus winterzonnetje door, die samen met de windstilte zorgde voor ideale hockeyomstandigheden.

In de profklasse bleek een combi van Heren 1 de sterkste te zijn. De huiselijke competitie wees de ongeslagen Champagnekurken (vNes/vd Assem combinatie) aan als kampioen. Na de prijsuitreiking loste de kersverse nieuwe voorzitter Marcel Slootweg het startschot voor de traditioneel gezellige nieuwjaarsborrel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.