doe dag bij vechtgenotenhuis

Op zaterdag 2 februari vindt in het Vechtgenotenhuis te Ommen een Doe-dag plaats. Deze dag staat in het teken van de internationale Wereldkankerdag die jaarlijks plaatsvindt op 4 februari en waarop wereldwijd wordt stilgestaan bij kanker.

Eén op de drie Nederlanders krijgt in zijn of haar leven kanker. Vanuit het besef dat deze ziekte heel veel impact heeft op ieder die met deze ziekte te maken heeft, worden op verschillende plaatsen in Nederland rozen uitgedeeld aan voorbijgangers. Dit mooie gebaar symboliseert liefde, kracht, erkenning en respect voor de doelgroep met als ondersteunende boodschap: je staat er niet alleen voor, we denken aan jullie.

De inloophuizen organiseren in het kader van deze bijzondere dag allerlei activiteiten. Op 2 februari kunt u vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur in het Vechtgenotenhuis een kijkje komen nemen en vrijblijvend meedoen aan de activiteiten die op het programma voor deze dag staan. In de ochtend kunt u bloemschikken, aanschuiven in het breicafé, biljarten en de jeugd kan pannenkoeken of poffertjes bakken. Vanaf 11.00 uur zal de dag opgeluisterd worden door het koor “Zingen voor je leven”.

In de voormiddag zijn er allerlei spelen te doen en in de namiddag kunt u eveneens meedoen aan het bloemschikken en mandala tekenen. Los van de activiteiten staan de deuren open voor iedereen die graag eens zou willen zien wat er in het Vechtgenotenhuis gebeurt. Er vinden rondleidingen plaats en er is promotiemateriaal beschikbaar door middel van flyers over de komende activiteiten en wordt er een film over het Vechtgenotenhuis getoond. Voor meer informatie kun je terecht bij het Vechtgenotenhuis, via het emailadres vechtgenoten@live.nl , www.vechtgenoten.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.