Home / archiefcentraal / deltion studenten nemen wildthout over

deltion studenten nemen wildthout over

Wildthout Hotel & Restaurant in Ommen is van 21 januari tot en met 3 februari wederom in handen van tien studenten van het Deltion College. De derdejaars studenten van de Hotelschool zijn twee weken lang verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in het hotel. Een unieke kans voor de studenten om hun managementskills te ontwikkelen en in de praktijk te brengen.

De studenten vervullen bij toerbeurt alle voorkomende functies in het hotel. Met dit project stimuleert het Deltion College het ondernemerschap van studenten. Deltion wil haar studenten de ruimte geven om te ondernemen, samen te leren werken en het geleerde in praktijk te brengen.

Tijdens de overname van het hotel voeren de studenten het door hun geschreven ondernemingsplan uit. Diverse activiteiten en arrangementen worden gedurende deze weken door de studenten verzorgd om het aantal gasten een stimulans te geven. De horeca-eigenaren geven op deze manier de groep gemotiveerde studenten de kans om het vak in de praktijk te leren kennen.

De studenten hebben diverse arrangementen en activiteiten voor verschillende doelgroepen bedacht die tijdens de overname uitgevoerd gaan worden. “We hebben flink promotie gemaakt via Twitter en Facebook, maar we hebben ook geflyerd en mensen persoonlijk uitgenodigd”, vertelt horecastudent Jelbert Haagsma.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.