deltion music awards uitgereikt bij wildthout

In samenwerking met de artiestenopleiding van het Deltion College organiseren tien studenten tijdens hun project bij Wildthout Hotel & Restaurant in Ommen ‘De Deltion Music Awards’. Deze avond vindt plaats op donderdag 31 januari.

Tien Studenten van de opleiding horeca ondernemer/manager van het Deltion College in Zwolle zwaaien twee weken land de scepter bij Wildthout Hotel & Restaurant. Tijdens dit project worden de studenten beoordeeld op hun manier van leidingeven en organiseren de studenten diverse activiteiten.

De studenten van de artiestenopleiding zullen het donderdag 31 januari muzikaal tegen elkaar opnemen en worden vakkundig beoordeeld door een jury.

Na twee weken diverse evenementen georganiseerd te hebben is deze Music Awards het hoogtepunt van het project. Tien bands met ongeveer 40 artiesten en een hele hoop decibels zullen het dak van Wildthout blazen. Van Metal tot Soul, van Soul tot Jazz: alle muziekstromingen komen langs.

Het begint om 19 uur. Entree kost 5 euro per persoon en dit is inclusief één consumptie. Vooraf dineren is mogelijk. Wie nu met Trends13 reserveert krijgt tien procent korting. Voor meer informatie en/of reserveren bij Wildthout Hotel & Restaurant: info@wildthout.nl of 0529 451592.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.