Home / archiefcentraal / deltion music awards in ommen

deltion music awards in ommen

De tien studenten die Wildthout Hotel & Restaurant in Ommen overnemen, houden donderdag 31 januari 2013 ‘De Deltion Music Awards’. Dit doen ze in samenwerking met de artiestenopleiding van het Deltion College.

Tien studenten van de opleiding horeca ondernemer/manager van het Deltion College in Zwolle nemen twee weken Wildthout Hotel & Restaurant over. Tijdens dit project worden de studenten beoordeeld op hun manier van leidingeven en organiseren de studenten diverse activiteiten.

De studenten van de artiestenopleiding zullen het donderdag 31 januari muzikaal tegen elkaar opnemen en worden vakkundig beoordeeld door een jury.

Na twee weken diverse evenementen georganiseerd te hebben is deze Music Awards het hoogtepunt van het project. Tien bands met ongeveer veertig artiesten en een hele hoop decibels zullen het dak van Wildthout blazen. Van metal tot soul tot jazz: alle muziekstromingen komen langs.

Aanvang is vanaf 19.00 uur. Entree kosten zijn 5 euro, inclusief een consumptie. Ook is er de mogelijkheid om van te voren te dineren. Reserveer nu met Trends13 en ontvang 10 procent korting.

Voor meer informatie en/of reserveren, mail info@wildthout.nl of bel 0529 451592.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.