Home / archiefcentraal / de bevers morst punten tegen emmen d1

de bevers morst punten tegen emmen d1

De start van De Bevers in de eerste set was gespannen, de pass liep niet, geen serve druk en te weinig vechtlust in het veld. Emmen maakte hier dankbaar gebruik van en het team uit Lemelerveld liep continu achter de feiten aan. De time-outs aan Bevers kant konden het tij niet keren en Emmen speelde een uitstekende partij met een hele lage foutenlast, de set ging verdiend naar Emmen met 17-25.

De twede set herstelde De Bevers zich, de pass was stabieler, hierdoor dus meer aanvalskracht in side-out. De wedstrijd ging gelijk op tot en met 15-15, hierna schakelde De Bevers naar het het niveau wat ze graag spelen en werd de set gewonnen met 25-17. Een uitstekend herstel van het team uit Lemelerveld.

De derde en vierde set een strijd van twee ploegen die voor iedere bal 100 procent gingen. Mooie aanvallen en prachtige ralleys aan beide kanten, De Bevers maakte op het eind van beide sets een paar cruciale individuele fouten waardoor er tweemaal de stand van 22-25 op het scorebord stond en Emmen verdiend met 1-3 als winnaar van het veld stapte.

Van Uitert: “We hebben verloren van een uitstekend team Emmen, het team was scherper, stabieler en zijn dus beter uit de winterstop gekomen dan wij. Deze week gaan we volop trainen en er keihard voor werken dat we weer op het niveau gaan spelen van voor de winterstop.”

Lees ook

USV ontvangt Vilsteren voor de beker

NIEUWLEUSEN – Na een aantal oefenwedstrijden staat zondag voor USV de eerste officiële wedstrijd van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.