de baron wint triatlonbiljarttoernooi

De Baron uit Heino heeft dit weekend het Open Lemelervelds Triatlonbiljarttoernooi in Reimink gewonnen. In totaal deden er 56 team bestaande uit drie personen mee uit heel Salland.

Na zeer spannende, maar vooral gezellige voorronden, moesten de acht finalisten bepalen wie de opvolger zou worden van team Zwakenberg uit Lemelerveld. In een bloedstollende laatste ronde bleken de mannen van de baron (Johnny Stokvisch, Henk Meijer en Gerard van der Kolk) over de sterkste eindsprint te beschikken. Met 55,2 punten bleken zij niet meer in te halen door de concurrenten.

Het Hoekje uit Lemelerveld (Wim Reimink, Benny Reimink en Gert Jan Velthuis) eindigden met 54,6 punten op een zeer goede tweede plaats. Brons was er voor het Streepje uit Lemelerveld (Bert Sibelt, Gerard Bloeme en Emiel Huisman) met 54,2 punten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.