darttoernooi van supportersvereniging usv

Voor het tiende achtereenvolgende jaar vindt zondag 27 januari het Supportersvereniging Darttoernooi bij USV in Nieuwleusen plaats. Evenals de voorgaande jaren zal de kantine van USV omgetoverd worden tot een sfeervolle arena. De deelname aan dit toernooi is gratis en mogelijk voor leden en niet-leden van 13 jaar en ouder. Gezien de aanmeldingen bij de voorinschrijving is er veel animo.

Een ieder die nog wil deelnemen kan dit kenbaar maken door de naam in te vullen op de intekenlijst die op het publicatiebord in de USV-kantine hangt. Opgave is ook mogelijk bij Hans Wink, secretaris van de supportersvereniging, tel. 0529-481309, e-mail: hanswink@home.nl.

Voor de late beslissers is zelfs op de dag van het evenement nog opgave mogelijk. De inschrijving sluit zondag om 12.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.