Home / archiefcentraal / dames flash beginnen jaar met volle winst

dames flash beginnen jaar met volle winst

In de eerste drie sets speelde Flash met dezelfde opstelling. Door goed spel van Flash wisten zij druk op DAC uit te oefenen. Deze sets werden alle drie gewonnen. In de vierde set wisselde trainer Soentpiet twee speelsters en dit werd door het team goed opgepakt. Ook deze set werd in de wacht gesleept.

De setstanden liegen er dan ook niet om: met een 25 – 16, 25 – 13, 25 – 16 en nog eens 25 – 16 winst, mogen er opnieuw 5 punten voor Flash bijgeschreven worden. Dit betekent dat zij op dit moment tweede staan, net onder koploper Smash dames 1.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.