dalfsen zoekt crinnovatiefste ondernemer

De ‘crinnovatiefste’ ondernemer uit de gemeente Dalfsen wordt donderdag 28 februari verkozen. Welke ondernemer mag zich een jaar lang het meest creatief en innovatief noemen? Op de eerste dag van de DAMITObeurs in de Trefkoele in Dalfsen wordt de prijs uitgereikt. Nominaties voor deze prijs konden tot vandaag aangemeld worden bij de gemeente.

In samenwerking met het bestuur van de stichting Damito heeft het gemeentebestuur ondernemers opgeroepen om collega ondernemers binnen de hele gemeente Dalfsen voor te dragen als ‘crinnovatiefste’ ondernemer van het jaar 2013. Ondernemers konden op deze manier naar elkaar hun waardering voor creativiteit en innovatie uitspreken.

Wethouder Klaas Agricola licht toe: “Er is heel veel onbekend talent in deze gemeente, vooral ook bij bedrijven. We willen graag dat die talenten ook buiten de gemeentegrenzen zichtbaar worden.” Waar Agricola precies aan denkt bij innovativiteit en creativiteit kan hij niet direct zeggen. “Dat kan heel breed zijn. Maar het gaat om bedrijven die een toegevoegde waarde hebben voor het bedrijfsleven in Dalfsen. Deze gemeente heeft een gezond ondernemersklimaat en dat willen we met deze prijs extra stimuleren.”

Een deskundige jury, bestaande uit wethouder Klaas Agricola, voorzitter van Damito Wim Dankelman en

Annemarie Beumers, programma directeur van Kennispoort, maken de nominaties bekend op woensdag

27 februari. De prijsuitreiking vindt plaats op donderdag 28 februari tijdens een minisymposium op Damito

in de Buitenzaal van de Trefkoele, om 21.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.