Home / archiefcentraal / cadeautje bij online maken afspraak gemeente

cadeautje bij online maken afspraak gemeente

De gemeente Ommen wil het online maken van een afspraak meer onder de aandacht brengen. Daarom ontvangt iedere klant die online een afspraak maakt voor het bezoek aan de Publieksdienst de komende periode een kleine attentie: een bijzonder pakje speelkarten.

Het maken van een afspraak gaat snel en gemakkelijk via het digitaal loket op www.ommen.nl Bij de Publieksdienst van de gemeente Ommen kunnen inwoners terecht voor alle gemeentelijke producten en diensten. Via het digitale loket op www.ommen.nl is het mogelijk om een afspraak te maken. Zo kiest de klant het tijdstip dat het beste uitkomt. Je voorkomt wachttijd; heb je een afspraak dan word je met voorrang geholpen.

De actie start woensdag 16 januari en loopt tot eind maart 2013, of zolang de voorraad strekt.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.