bridgeclub dalfsen lonkt naar thuisspelers

Bridgesociëteit Dalfsen biedt thuisbridgers zes gratis speelavonden aan op vrijdagavonden. Liefhebbers van deze denksport die al jaren thuis spelen maar nog niet de stap naar een bridgeclub hebben gezet kunnen op deze manier kennismaken met de charme van spelen in een competitie op diverse niveaus.

De eerste drie vrijdagavonden spelen de geïnteresseerden met elkaar en kunnen ze, bijgestaan door een aantal leden, ervaring opdoen met de manier van werken op de club. De volgende drie avonden worden ze ingedeeld bij de bestaande speelgroepen. Aan het eind van die zes gratis avonden kunnen ze beslissen of ze lid willen worden en op welke avond ze willen gaan spelen. Wie belangstelling heeft kan zich voor 25 januari telefonisch aanmelden: 0529-432598.

De Dalfser bridgeclub staat bekend om haar goede onderlinge verhoudingen en de vele gezellige evenementen zoals een kerstdrive, een stamppotdrive en een dauwtrapdrive. Bridgesociëteit Dalfsen speelt al sinds jaar en dag in de Buitenzaal van ontmoetingscentrum De Trefkoele in Dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.