Home / archiefcentraal / bijna 500 jonge handballers in trefkoele

bijna 500 jonge handballers in trefkoele

Verenigingen uit de regio’s Salland, Vechtdal, Veluwe, Arnhem, Twente, Achterhoek en Noord-Holland maken hierbij hun opwachting. Op donderdag 3 januari spelen de D-jeugd, C2, C3 en C4 teams en de B2 en B3 junioren hun wedstrijden; de B1 en C1 teams spelen op vrijdag 4 januari 2013 hun wedstrijden. Na afloop van de afgelopen 4 edities van het C1000 Jeugd Vechtdal Handbaltoernooi bleek uit een evaluatie dat de deelnemende verenigingen zeer enthousiast waren over de organisatie en het verloop ervan.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.