avond in grote kerk over nieuw liedboek

In mei dit jaar komt er een nieuw liedboek uit met de titel ‘Zingen en bidden in huis en kerk’. Dit nieuwe liedboek gaat gebruikt worden binnen onder meer de protestantse kerken en vrijgemaakte kerken in Nederland en zal het huidige, veertig jaar oude, liedboek vervangen.

De titel geeft al aan dat het om meer gaat dan alleen een liedboek. Naast liederen zal de bundel ook gebeden en vormen voor de liturgie bevatten. Dit voor gebruik in de kerk, voor vergaderingen en voor thuis.

Nieuwsgierig geworden? Op 29 januari is er een avond in de grote kerk in Dalfsen die volledig in het teken staat van dit nieuwe liedboek. Ds. Pieter Endedijk zal komen vertellen hoe het boek tot stand is gekomen. Hij is als coördinator Nieuw Liedboek vanuit de PKN nauw betrokken bij het ontstaan. Natuurlijk wordt er ook gezongen die avond. In overleg met Ds. Endedijk zijn liederen gekozen die een indruk geven van de variëteit van het liedboek. De avond begint met inloop in de Overkant, Kerkplein 22a om 19.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.