aanmelden voor nl doet ommen doet mee

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart samen met duizenden organisaties NL DOET, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL DOET stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Vorig jaar waren 300.00 Nederlanders actief bij bijna 7.00 klussen.

In Ommen krijgt dit vorm in ‘NL DOET, Ommen doet mee!’ In 2012 was dit een succes. Maar liefst 24 organisaties uit de gemeente meldden zich aan met een klus. Inmiddels hebben 17 organisaties in Ommen al een klus aangemeld op de website www.nldoet.nl. Wie een klus tijdig aanmeldt, kan een financiële bijdrage van maximaal 450 euro ontvangen van het Oranje Fonds. De sluitingsdatum voor het aanvragen hiervan komt echter snel dichterbij. Dit kan nog tot 1 februari 2013. Het zou volgens de organisatie jammer zijn als talloze mooie initiatieven niet doorgaan door een tekort aan financiële middelen.

Via www.nldoet.nl kan een klus aangemeld worden. Voor vragen is het Vrijwilligerssteunpunt Ommen bereikbaar. Het steunpunt is gevestigd in het gemeentehuis Ommen en bereikbaar via telefoon 14 0529 of vrijwilligerssteunpunt@ommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.