aandeel opbrengst kerstbomen voor hospice

Een delegatie van de sportvereniging SVD Dalfsen kwam afgelopen week op bezoek in hospice ’t Huis De Pastorie. Deze groep heeft afgelopen jaar veel kerstbomen in het dorp verkocht.

Samen met het bestuur vonden de mannen van de kerstbomengroep het een mooie geste om een deel van de opbrengst van de bomenverkoop aan de Vrienden van Hospice ’t Huis De Pastorie te komen schenken. Vrienden bestuurders Diny Laarman en Geert Bistervels en hospice coördinator Marieke Postema waren aangenaam verrast met deze gift en mochten een bedrag van 350 euro in ontvangst nemen.

Na de aanbieding vertelde Marieke iedereen nog eens hoe het hospice in Dalfsen is ontstaan en hoe het functioneert. Daarna heeft iedereen nog het hospice kunnen bekijken, uiteraard met inachtneming van de privacy van de aanwezige gasten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.