zwarte pieten gymmen bij svd

Bijzonder bezoek voor SVD Dalfsen. Vrijdagmiddag kwamen zwarte pieten in de gymzaal Molendijk om te kijken en mee te doen met de gymnasten. De kinderen gingen de activiteiten oefenen waar de pieten dagelijks mee te maken hebben: op het dak klimmen, over de nok van het dak lopen, koprollen, pakjes in de schoorsteen gooien en van dak naar dak springen.

De pieten vonden dat de kinderen die goed hadden gedaan, daarom werden ze beloond met een pietendiploma en een chocoladesinterklaas of -pietjes.

Op maandag waren de pieten in Hoonhorst. Ook hier deden de pieten mee met de gym en gingen kijken of de kinderen hun pietendiploma konden verdienen. Alle kinderen waren natuurlijk geslaagd. En ze kregen natuurlijk ook hier wat lekkers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.