winst voor mats lammertink in hilversum

Een tweetal Nationale veldritten stonden er op het programma voor ATB & Cyclocross Team Lemelerveld in het weekend van 1 en 2 december 2012. Mats Lammertink en Jordy Luisman stonden aan het vertrek van de Nationale crossen in Hilversum en Moergestel. Lammertink reed naar zijn derde overwinning van dit seizoen.

In Hilversum vertrok Mats Lammertink zeer goed bij de Junioren. Op de supersnelle omloop kwam hij al snel op alleen op kop te rijden. Zijn voorsprong werd moeizaam groter en Mats moest blijven knokken tot de laatste ronde om voorop te blijven.

Bij de Elite Heren stond Jordy Luisman aan het vertrek. Hij zat vanaf het begin van de wedstrijd mee met de kop maar had naar eigen zeggen geen topdag. Het snelle parcours was in zijn voordeel en hiervan maakte hij goed gebruik. Na een zware race werd hij uiteindelijk nog knap derde.

De dag na de cross in Hilversum stonden beide heren weer aan het vertrek van de wedstrijd in Moergestel. In tegenstelling tot het parcours in Hilversum lagen de vele bochten van het rondje in Moergestel er glibberig bij. Zowel Mats als Jordy hadden een mindere dag na de zware inspanning in Hilversum. Mats kwam er in de wedstrijd voor junioren nog redelijk door en wist nog vijfde te worden. Jordy moest in zijn wedstrijd bij de Elite heren genoegen nemen met een achtste plaats. De wedstrijd bij Elite/belofte Heren werd gewonnen door Raborenner Mike Teunissen, regerend Europees Kampioen bij de beloften.

Kijk voor meer info op www.atbteamlemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.