winnares prijsvraag carinova in zonnetje gezet

Mevrouw Gerrits-Wilphaar is de winnares van de prijsvraag van Carinova tijdens de kerstmarkt van 12 december in Gramsbergen. Daarom werd zij op dinsdag 18 december in het zonnetje gezet.

Namens Carinova reikten zorgcoördinator Nicole Marsman en coördinerend wijkverpleegkundige Henriëtte Uithol -de Groot de prijs aan mevrouw Gerrits uit. Die bestond uit twee fleurige badlakens en een prachtige bos bloemen.

Een jaar geleden zijn Carinova-team Gramsbergen en Carinova-team de Krim gesplitst zodat er kleine wijkteams ontstonden. Door dit wijkgerichte werken zien cliënten vaker hetzelfde gezicht en hebben één vast aanspreekpunt in de zorg.

Voor de kerstmarkt hadden medewerkers hadden driehonderd cupcakes gebakken, versierd met een Carinova logo. Zij deelden deze uit aan de bezoekers van de kerstmarkt. Daarnaast konden de mensen een kopje warme chocolademelk bij de Carinova-kraam drinken en ondertussen in gesprek gaan over de zorg die Carinova biedt.

Meer informatie is te vinden op www.carinova.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.