Home / archiefcentraal / wandelen met de broederband op beerze

wandelen met de broederband op beerze

Langs een route met honderden waxinelichtjes, kunnen liefhebbers van sfeer meedoen aan de jaarlijkse wandeling van muziekvereniging ‘De Broederband’ uit Beerzerveld. Dit jaar is de wandeling op zaterdag 22 december. Ook dit jaar vindt de wandeling plaats op Landgoed Beerze.

Toneelvereniging ‘Vovie Vana’ uit Beerzerveld werkt mee aan het evenement, maar ook kinderkoor ‘De Stralende Sterren’ uit Vroomshoop is erbij. Het koor zal haar eerste musical brengen. Aansluitend zal de jeugd van de Broederband voor kerstklanken zorgen.

Midwinterhoorngroep ‘Twenterand’ zal ook een bijdrage leveren. Zij spelen de “Oale Roop”. Rond het kampvuur is dweilorkest Toeten en Bloaslust uit Slagharen van de partij en ook ‘De Broederband’ zelf zal uiteraard een uitgebreide muzikale bijdrage verzorgen.

De wandelaars kunnen met de route beginnen tussen 16.00 en 19.00. De start is bij de ingang van het landgoed aan de Beerzerpoort en om 20.00 uur gaan de kaarsjes uit. Vanaf daar wordt de route met borden aangegeven. Iedereen is van harte welkom!

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.