Home / archiefcentraal / vrouw racet onder invloed door dvaart

vrouw racet onder invloed door dvaart

Ze reed slingerend en met snelheden boven de 80 km/u door een 30km-zone, zonder acht te slaan op andere weggebruikers. Ook voerde ze daarbij alarmverlichting. De vrouw had nog vier passagiers in de auto. Ze verklaarde dat iedereen trek had en dat ze daarom haar snelheid wat had opgevoerd. De vrouw moest blazen. De ademanalyse gaf een uitslag van 195 ug/l. Het rijbewijs van de vrouw, een beginnend bestuurder, is ingevorderd. Ook kreeg zij proces-verbaal aangezegd voor het rijden onder invloed.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.