Home / archiefcentraal / vacatures vrijwilligerspunt dalfsen

vacatures vrijwilligerspunt dalfsen

Het Vrijwilligerspunt Dalfsen/Nieuwleusen is wekelijks op zoek naar vrijwilligers.

Isala Klinieken zoekt diverse vrijwilligers die zich willen inzetten als gastvrouw/gastheer in het nieuwe ziekenhuis in Zwolle dat per 5 augustus 2013 haar deuren opent. Taken: ontvangen van, aanspreekpunt zijn, de weg wijzen voor poliklinische patiënten. Contactpersoon: mevr. M. Pot, 038-4244563, vrijwilligers@isala.nl

Werkgroep Platform Gehandicapten zoekt een coördinator voorlichting op scholen. Taken: contact met scholen, klaarzetten rolstoel- en blindenbaan tijdens voorlichting in voor- en najaar, etc. Contact: Mevr. F. van Rijswijk, 0529-432249, foky@dds.nl

Scouting de Verbinding Lemelerveld zoekt een leiding scouting. Contactpersoon; dhr. J. Heuven, 0572-372817

Voor verdere informatie kunt u terecht bij de organisatie of Vrijwilligerspunt Dalfsen/Nieuwleusen.

Spreekuur Dalfsen: dinsdagmiddag en donderdagmiddag 13.30 tot 14.30 uur, Ruitenborghstraat 56, Dalfsen. Spreekuur Nieuwleusen: donderdagochtend 10.00 tot 11.00 uur in de Olmen, Oosterveen 21, Nieuwleusen. www.vrijwilligerswerkdalfsen.nl

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.