vacatures vrijwilligerspunt dalfsen

Het Vrijwilligerspunt Dalfsen/Nieuwleusen is wekelijks op zoek naar vrijwilligers.

Isala Klinieken zoekt diverse vrijwilligers die zich willen inzetten als gastvrouw/gastheer in het nieuwe ziekenhuis in Zwolle dat per 5 augustus 2013 haar deuren opent. Taken: ontvangen van, aanspreekpunt zijn, de weg wijzen voor poliklinische patiënten. Contactpersoon: mevr. M. Pot, 038-4244563, vrijwilligers@isala.nl

Werkgroep Platform Gehandicapten zoekt een coördinator voorlichting op scholen. Taken: contact met scholen, klaarzetten rolstoel- en blindenbaan tijdens voorlichting in voor- en najaar, etc. Contact: Mevr. F. van Rijswijk, 0529-432249, foky@dds.nl

Scouting de Verbinding Lemelerveld zoekt een leiding scouting. Contactpersoon; dhr. J. Heuven, 0572-372817

Voor verdere informatie kunt u terecht bij de organisatie of Vrijwilligerspunt Dalfsen/Nieuwleusen.

Spreekuur Dalfsen: dinsdagmiddag en donderdagmiddag 13.30 tot 14.30 uur, Ruitenborghstraat 56, Dalfsen. Spreekuur Nieuwleusen: donderdagochtend 10.00 tot 11.00 uur in de Olmen, Oosterveen 21, Nieuwleusen. www.vrijwilligerswerkdalfsen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.