traditionele kerstwandeltocht in vilsteren

De prachtige bossen rond de kluizenaarsvijver vormen het ideale decor. Op tweede Kerstdag kunnen bezoekers in Vilsteren het kerstverhaal zelf beleven rond de tijd van het jaar nul. Een verteller neemt hen mee op een reis langs een prachtig schouwspel met herders, een engel, de Drie Koningen en natuurlijk kindje Jezus en Jozef, Maria en de dieren. Zo’n 90 vrijwilligers uit Vilsteren werken mee aan dit spektakel en geven wederom aan waar een klein dorp groot in kan zijn.

De tocht duurt ongeveer een uur. Elke 10 minuten vertrekt er een groep onder leiding van een verteller en een hekkensluiter. Bezoekers kunnen starten tussen 16.50 uur en 21.00 uur vanuit het Parochiehuis. Stevige wandelschoenen of laarzen zijn aan te raden.

Kaarten voor dit evenement zijn alleen te verkrijgen in de voorverkoop. Deze is op 8 december van 13.30 uur tot 15.00 uur in het parochiehuis te Vilsteren (achter de kerk). De kaarten kosten voor groot en klein 4,50 euro per persoon. De opbrengsten komen ten goede aan het restauratiefonds van de Willibrorduskerk in Vilsteren. Het heeft geen zin om 26 december op de bonnefooi te komen, want de kans is groot dat de kaartjes zijn uitverkocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.