Home / archiefcentraal / theevisites in palthehof op herhaling

theevisites in palthehof op herhaling

Omdat de afgelopen serie theevisites met de film “Nieuwleusen in 1966” een groot succes waren en er heel wat mensen teleurgesteld moesten worden, is besloten om nog een tweetal visites in museum Palthehof te organiseren. Dat zijn dan ook de allerlaatste theevisites waarop deze film zal worden vertoond.

De data zijn zondag 13 januari en zaterdag 26 januari 2013. Kaartjes zijn te koop in museum Palthehof op zaterdag 15 december tussen 14 en 16 uur en, indien nog niet uitverkocht, ook tijdens de opening in de kerstweek. Dan is in het museum ook een kleine tentoonstelling te zien met platenhoezen.

Het aantal beschikbare plaatsen voor de theevisites is beperkt, dus wacht niet te lang met het kopen van kaartjes.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.